Dorëza portieri ADIDAS Pred Gl Trn J

Zezë/Bardhë

Stili:IW6281

2295
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

50% Elastomer termoplastik/50% Elastomer termoplastik i ricikluar

Brendi
Adidas
Gjinia
Fëmijë
Madhesia
4
Ngjyra
 Zezë/Bardhë
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
4067889925042
Zezë/Bardhë 4
i disponueshëm
2295
+
4067889925110
Zezë/Bardhë 7
i disponueshëm
2295
+
4067889925059
Zezë/Bardhë 6
i disponueshëm
2295
+
4067889925127
Zezë/Bardhë 5
i disponueshëm
2295
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj