Atlete ADIDAS Fortatrail Boa K

4066756028213
Promo
Vishnje

Stili:IG7261

7995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave
Atlete ADIDAS IG7261 / 36 2/3
Emërtimi: Atlete për fëmijë Adidas Origjina: Vietnami Përmbajtja: Pjesa e epërme:Tekstil,Sintetikë Lidhëset:Tekstil Pjesa e fundme:Gomë,Sintetikë
Brendi
Adidas
Gjinia
Femra
Madhesia
36 2/3
Ngjyra
 Vishnje
Lloji
Atlete
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi i produktit Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
4066756031961
Vishnje 38
i disponueshëm
7995
+
4066756028237
Vishnje 39 1/3
i disponueshëm
7995
+
4066756028305
Vishnje 36
i disponueshëm
7995
+
4066756031916
Vishnje 37 1/3
i disponueshëm
7995
+
4066756028282
Vishnje 38 2/3
i disponueshëm
7995
+
4066756031978
Vishnje 40
i disponueshëm
7995
+
4066756028213
Vishnje 36 2/3
i disponueshëm
7995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj