Gold Carino Woman Trousers 3135

8080349500089
Vishnje

Stili:3135

995
3495
Ju kurseni: 25.00
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Gold Carino Woman Trousers 3135 Maroon
Emërtim: 77% Pambuk 18% Poliester 5% Elastan, Përmbajtja: Pantolla Gold Carino, Origjina: Turqi

Brendi
Gold Carino
Gjinia
Femra
Madhesia
38
Ngjyra
 Vishnje
Perdorimi
*
Materiali
*
Origjina e prodhimit
Made in Turkey
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi i produktit Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
8080349500089
Vishnje 38
i disponueshëm
995
+
8080349500090
Vishnje 40
i disponueshëm
995
+
8080349500097
Verdhë 38
i disponueshëm
995
+
8080349500098
Verdhë 40
i disponueshëm
995
+
8080349500099
Verdhë 42
i disponueshëm
995
+
8080349500086
Kuqe 44
i disponueshëm
995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj