Rrip Piero Rossi PIER 166 Brown-Dark Blue

9360249500061
Promo
Kaftë/Kaltër e mbyllur

Stili:PIER 166

2495
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave
Rrip Piero Rossi PIER 166 Brown-Dark Blue / 110-44
Emërtimi: Rrip për meshkuj Piero Rossi, Përmbajtja: Lëkurë, Origjina: Turqi
Brendi
Piero Rossi
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
110/44
Ngjyra
 Kaftë/Kaltër e mbyllur
Stili
PIER 166
Lloji
Rrip
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi i produktit Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9360249500061
Kaftë/Kaltër e mbyllur 110/44
i disponueshëm
2495
+
9360249500062
Kaftë/Kaltër e mbyllur 115/46
i disponueshëm
2495
+
9360249500064
Kaftë/Kaltër e mbyllur 125/50
i disponueshëm
2495
+
9360249500065
Kaftë/Kaltër e mbyllur 130/52
i disponueshëm
2495
+
9360249500066
Kaftë/Kaltër e mbyllur 135/54
i disponueshëm
2495
+
9360249500067
Kaftë/Kaltër e mbyllur 140/56
i disponueshëm
2495
+
9360169500141
Kaftë e hapur 110/44
i disponueshëm
1695
+
9360169500142
Kaftë e hapur 115/46
i disponueshëm
1695
+
9360169500144
Kaftë e hapur 125/50
i disponueshëm
1695
+
9360169500146
Kaftë e hapur 135/54
i disponueshëm
1695
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj